lauantai 20. kesäkuuta 2015

Hiljaista on

Mistä huomaa, että kesäloma on alkanut? Siitä, että ratsastuskoululaisen blogi hiljenee. Tämänhän tiesin jo entuudestaan, sillä en kesäisin tee juuri mitään erikoista - tai ainakaan sellaista, mistä voisi kirjoittaa blogiin jotakin. Onhan tässä parin viikon aikana tapahtunut kyllä pari erikoisempaakin asiaa, mutta niistäkään en ole viitsinyt juuri mitään kirjoittaa.



Viime viikon torstaina tehtiin Roosan ja Sannin kanssa reissu Tampereelle. Kolmistaan emme suinkaan olleet, vaan mukaan liittyi myös Mikkolassa samalla tunnilla ollut Hanna, jota meistä kukaan ei ollut nähnyt noin vuoteen. Käytiin nopeasti Burger Kingissä, josta jatkettiin pariin kauppaan. Itse en ostanut mitään, sillä ainut ostoslistalla ollut asia oli muistikortti kameraan, jota ei kuitenkaan löytynyt siinä ajassa, mikä meillä aikaa oli. Koskikeskuksessa käytiin sitten myös Jugissa, ja pakko myöntää että pitää käydä toistekin! Kuvasin päivästä myös jonkinlaisen videopostauksen, ja vaikka editoinkin videon niin en sitä todennäköisesti tule julkaisemaan lainkaan.


Saimme maanantaina myös yhteishaun tuloskirjeet. Joidenkin oppilaitosten nettisivuilla oli tulokset jo torstaina, joten osasin katsoa oman opiskelupaikkani. Ja pääsinkin juuri sinne, minkä olin ykkösvaihtoehdoksi pistänytkin. Sain hyvät pisteet myös lähihoitajalle - itse asiassa paremmat kuin maratalle, johon pääsin -, mutta linja oli mulla vasta kolmantena vaihtoehtona, joten luonnollisesti se paikka peruuntui. Onnekseni linjalle tulee muutama tuttu, vaikka alkuun vähän pelkäsinkin, etten tunne sieltä ketään.



Tiistaina kävinkin taas heppailemassa pitkästä aikaa. Johan viime kerrasta onkin jo aikaa, muutama viikko. Tässä olikin hyvä aika käydä tallilla, kun leiriinkin on viisi viikkoa aikaa. Kävin siis moikkaamassa kaverini hevosta toista kertaa. Hevosesta oli tullut paljon rohkeampi käsitellä mitä se viime tapaamisella oli. Ja se energian määrä mikä kentällä sillä oli! Loppuun jouduin pääsin itsekin tamman selkään - oi jestas kuinka meno tuntui aluksi huteralta. Otin vain käyntiä ja ravia, laukkaa ei viitsitty ottaa ollenkaan. Juuri sopivan herkkä hevonen, joka alkuepäilyksistä huolimatta kulki oikein kivasti.

Heinäkuun Demissä oli yksi juttu, joka kiinnosti mua aivan älyttömän paljon - arvaako joku?



Oon huomannut, että jään helposti koukkuun joihinkin biiseihin. Saatan kuunnella yhtä biisiä montakin kertaa putkeen, kunnes en jaksa ja jatkan seuraavaan. Tällä viikolla meni hieman ehkä överiksi, sillä kuuntelin lähes kolme päivää pelkästään yhtä ja samaa biisiä. Tää biisi on siis Bailandoo (Nost3 & Protro ft. Lakko ja Herbalisti) ja voit kuunnella sen tästä. Latasin sen torstaina myös puhelimeen ja kun se eilen vihdoinkin tuli Spotifyyn, niin lisäsin sen heti soittolistalle - Youtubessa kun on jotenkin ärsyttävää kuunnella musiikkia, tiedä sitten miksi. Uskomatonta mutta totta, aloin tässä veljeni innoittamana seuraamaan Lakkoa niin Youtubessa, Facebookissa kuin Instagramissa - vaikka pelivideot eivät sinäänsä mua kiinnostakaan. Herbalistikin päätyi tilattavaksi - noh, toivottavasti ei enempää tule :D

Maanantaina mulla alkaakin sitten työt mansikkamaalla rikkaruohojen parissa. Tänne on kyllä luvattu ihanasti vesisadetta oikeastaan joka päivälle. Täytyy työnantajan kanssa sopia, että miten tehdään jos sataa. Ei nimittäin varmastikaan ole kivaa olla kitkemässä kun sataa vettä... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti